Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zas vtipy

Aro zajme tři upíry, kteří dělali neplechu po Evropě, ale proto, že se za ta staletí dost nudí, tak je nenechá hned popravit, ale dá jim podmínku. Každému z nich dá dvě železné pěti kilové koule a když mu s nimi za týden předvedou něco, co ještě neviděl, tak je neroztrhá a nespálí.

 

Po týdnu jde za prvním a tomu se vznáší obě koule kolem hlavy - Aro na to - to jsem už viděl, zabít!

Jde k druhému a ten před ním spolkne obě koule, zapije je vodou, trochu si promasíruje břicho a pak vydáví dokonalou kouly, vytvořenou spojením obou menších - Aro na to - to už jsem taky viděl, spálit!

Nakonec jde ke třetímu, který pobíhá po všech čtyřech po místnosti a hledá něco všude po zemi. Aro tedy čeká, až to najde, aby mu pak mohl ukázat, co si připravil on. Upír tedy hledá, hledá hodinu, den, týden, ale když se už schyluje k druhému týdnu, tak to Aro nevydrží a zeptá se ho, co vlastně hledá. Upír přestane hledat a se sklopenou hlavou se mu přizná, že ty koule ztratil. Aro s vykulenýma očima řekne - tak to jsem ještě neviděl!

 

 


 

 

 

 

Běží Emmett lesem a křičí: „Přefik jsem vlčici!"

Potká Jaspera a Jasper na to: „Hele, Emmette, zmlkni. Chceš, aby to uslyšeli vlci? A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!"

Emmett běží dál a křičí: „Přefik jsem vlčici! Přefik jsem vlčici!"

Potká ho Carlisle a ten: „Emmette, zavři klapačku. Vlci to uslyší, nasererou se a problémy budeme mít všichni! A kromě toho ti stejně nikdo neuvěří!"

A Emmett jakoby nic: „Přefik jsem vlčici! Přefik jsem vlčici! Přefik jsem vlčici! Přefik jsem vlčici!"

Náhle se objevil vlk Jacob. Rozzuřený na nejvyšší míru honí Emmetta. Honí ho a Emmett náhle skočil do starého vykotlaného kmene. Vlk Jacob za ním, ale nějak se tam zasekl.

Emmett obchází vlka, blíží se k němu zezadu, rozhlíží se kolem, rozepíná poklopec a říká: „No, tak tohle už mi opravdu nikdo neuvěří..."

 

 


 

  

Edward se důkladně připravuje na svatbu, a tak nechce nic ponechat náhodě a chce Belle dopřát bezpečný sex. Od Carlislea ví, že bezpečný sex je s kondomem.

Edward tedy přijde do lékárny a žádá krabici kondomů.

„Jakou velikost?" ptá se lékárnice.

Edward se přizná, že neví.

„To není problém," říká lékárnice, „položte svůj penis tady na pult, já to zjistím."

Když to Edward udělá, několikrát mu jej pohladí, a pak zavolá do mikrofonu:  „Přineste mi krabici kondomů střední velikosti k pultu číslo 5... opakuji, krabici kondomů střední velikosti k pultu číslo 5."

Později přijde Emmett (Edward se mu totiž svěřil, jak to proběhlo v lékárně) se stejným přáním a také neví, jakou velikost si má koupit. Lékárnice ho také vyzve k položení penisu na stůl a když mu jej několikrát pohladí, zavolá do mikrofonu: „Prosím krabici kondomů nadměrné velikosti k pultu č. 5... opakuji, krabici kondomů nadměrné velikosti k pultu č. 5."

Doma se pak oba chlubí jak pořídili (samozřejmě jen mužské části rodiny). Jaspera mrzí, že u toho nebyl, a tak si tam taky zajde.

Celý nervózní předstoupí před lékárnici a žádá také kondomy, a ani on neví, jakou velikost si má koupit. Lékárnice ho vyzve k položení penisu na pult, několikrát mu jej pohladí a pak volá do mikrofonu: „Prosím, přineste mi kýbl s vodou a hadr k pultu č. 5... opakuji, kýbl s vodou a hadr k pultu č.5!"

 

 


 

 

Edward kupoval sám bez Alice Belle k svátku rukavice. Současně s ním mladá prodavačka obsluhovala dámu, která kupovala svůdné dámské kalhotky. Prodavačka omylem balíčky vyměnila. Edward, aniž balíček otevřel, píše své Belle k dárku věnování:

 

Miláčku, k Tvým jmeninám Ti přeji hodně štěstí a zdraví. Dlouho jsem uvažoval, čím bych Ti udělal radost, až jsem si vzpomněl, co Ti na poslední schůzce chybělo. V obchodě měli ještě dírkované, ale ty jsem nebral, protože by Ti v nich byla zima a v létě je stejně nenosíš. Ty, které posílám, jsem zkoušel na prodavačce a moc jí slušely. Povídala mi, že jsou to nejlepší, co mají. Sama mi ukazovala své a říkala, že je má tři roky a prala je jen jednou. Kéž bych Ti je mohl navléknout a pohladit je, ač se o to budou pokoušet druzí. Před upotřebením do nich nasyp klouzek a foukni do nich. Nesvlíkej je na ulici a v autobuse, aby Ti vítr nepoškodil tvou hladkou pokožku. Na návštěvě je nesvlíkej celé, ale jen do poloviny, jak se to teď nosí. Nezapomeň je někde! Až je budeš chtít čistit, tak je vyper a sedni si v nich na sluníčko. Až je budeš chtít vyhodit, tak je pošli mně, já si s nimi budu čistit naši společnou zarámovanou fotku.

Tvůj milující Eward.

 

Bella mu na to odpověděla dopisem, který poslala po Alice, aby se k němu dostal ještě toho dne.

 

Tvůj dárek mě zaskočil, nikdy bych od tebe nečekala nic tak vyzývavého. Ráda bych se ti za to odvděčila, dnes si je vezmu na sebe až půjdu spát, tak doufám, že přijdeš...

tvá nedočkavá Bella.

 

 


 

  

Edward s Bellou po svatební noci.

„Miláčku, kdybych býval tušil, že jsi ještě panna, byl bych na tebe něžnější."

„Kdybych věděla, že budeš tak rychlý, sundala bych si punčocháče."

 

 


 

Průměrná rychlost pohybu Alice v obchodě = 5000,- Kč/hod.

V obchodě s oblečením se zvyšuje na 10 000,-Kč/hod.

 

Přijde Jasper asi 10 minut po zvonění do třídy a učitel se ho ptá:

"Proč jdeš tak pozdě?"
"No, víte, rozhodl jsem se, že dneska pojedu do školy na koni a on mi po cestě chcípnul, tak jsem musel jít zbytek cesty pěšky."
"Dobře, sedni si."

O 5 minut později přijde do třídy Emmett:

"Jak to, že jdeš tak pozdě?"
"Chtěl jsem dneska jet do školy na koni a on mi po cestě chcípnul, tak jsem šel zbytek cesty pěšky."
"Jenže tuhle výmluvu jsem dnes už jednou slyšel! Sedni si!"
O 10 minut později přijde do třídy Edward:

"Tak i ty už jdeš pozdě? Předpokládám, že mi chceš říct, že jsi jel na koni a ten ti po cestě chcípnul!"
"Ne, jel jsem jako obvykle Volvem, ale získal jsem zpoždění, protože na cestě leželi dva chcíplí koně."